середа, 17 серпня 2022 р.

У Корці набирає обертів молодіжний волонтерський табір

У Корці волонтери працюють над створенням молодіжного простору. Місцеві волонтери та добровольці з багатьох куточків України разом працюють на розвиток громади. В майбутньому - це місце планують використовувати для комунікації молоді. 

За перші 5 днів волонтери вже завершують підготовчі роботи до ремонту, а от укриття вже повністю завершено та готове до використання. 

Молодь вже завершила роботу над патріотичним муралом на приміщенні ЦДЮТ.

Одночасно, розпочали роботу над створенням нового муралу на паркані біля будівлі Укрпошти.

Начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Корецької міської ради Роман Силін зазначив -  «Центр юнацької та дитячої творчості обрали для того щоб саме на базі цього центру створити молодіжний простір. Молодіжний простір, де буде активізована наша молодь, де вона буде збиратися, формулювати ідеї, які буде втілювати життя.»

«Коли наша організація, дівчата і хлопці з громадської організації ТУСА виграли франшизу на БУР, на створення молодіжного простору, ми вирішили що ми доєднаємося і будемо продовжувати мурал далі» - розповіла Орина Витовщик керівниця центру дитячої та юнацької творчості Корця.

Створення молодіжного центру - це спільна ініціатива місцевих активістів та волонтерської платформи БУР. "Будуємо Україну разом" - це рух який допомагає, та частково фінансує створення молодіжних центрів, освітніх просторів та спортивних майданчиків по усій Україні. Для втілення таких починань задіюють волонтерів та добровольців з усієї країни.

Волонтерський табір у Корецькій громаді триватиме дев'ять днів, за цей час, волонтери повинні закінчити ремонтні роботи. 

Повідомляє Рівненське РВ АМУ


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації