понеділок, 15 серпня 2022 р.

Молодь Тараканівської громади організувала благодійний квест-ярмарок на підтримку ЗСУ

14 серпня 2022 року відбувся благодійний квест-ярмарок "Підтримай ЗСУ", інціатором проведення якого була молодіжна рада Тараканівської громади «Вільна молодь». 

На території Птицького будинку культури було гамірно та людно. Захід розпочався виступом учасників художньої самодіяльності. Діяли цікаві, пізнавальні локації: навчання по першій домедичній допомозі, стрільба з лука, збір та розбір автомата, продаж виробів з бісеру, солодощів та охолоджуючих напоїв, татуаж хною. Найменшечких розважали веселі аніматори. Загальна сума, яку зібрала молодіжна рада – 8060 грн.

У ярмарку також взяли участь вчителі та батьки Староносовицької гімназії, які пригощали всіх смачними шашликами, домашньою випічкою та солоденьким медочком. Педагогічний колектив Птицької гімназії спільно з батьками пропонували охолоджуючі напої, домашню випічку, цукерки, вироби ручної роботи, картини, книги, корзини з паперової лози, оригінальні сувеніри. Кошти, які зібрали ці два заклади освіти (Староносовицька гімназія – 6500 грн; Птицька гімназія – 17 385 грн) передали для придбання тепловізора у механізовану частину в якій служить військовослужбовець Ігор Кравець. 

Долучилися до заходу волонтери Дубна, які частували всіх присутніх смачним кулішем, смаколиками та продавали патріотичні сувеніри. 15 162 грн спрямовані на купівлю автівки (за урахуванням витрат 14 311 грн).

Родзинкою заходу став виступ зразкового дитячого духового оркестру с. Берег (керівник Богдан Дацюк), який зробив ярмарок більш яскравим та цікавим. Вихованці оркестру зібрали та передали для молодіжної ради 2 230 грн.

Загальна сума коштів, які були зібрані під час квест-ярмарку "Підтримай ЗСУ" - 39 047 гривень.

Дякуємо кожному, хто долучився до заходу - жителям, учасникам та організаторам ярмарку. Добрі справи не залишаються непоміченими, адже допомога в цей нелегкий для нас час – це не просто матеріальні цінності, а впевненість у тому, що разом ми подолаємо всі негаразди.

Разом до Перемоги!!


За матеріалами Тараканівської громади


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації