понеділок, 8 серпня 2022 р.

Привільненська громада надала допомогу військовослужбовцям м.Енергодар Запорізької області

Нещодавно, два автомобілі Volkswagen Transporter відправилися до військовослужбовців м.Енергодар Запорізької області (нині авто у м.Запоріжжя). Авто придбані за зібрані волонтерами в Енергодарі кошти, а транспортовані на територію України підприємцем Привільненської громади. Від Привільненської громади військовослужбоцям Енергодару передано 10 маскувальних сіток, понад 400 кг. продуктів харчування(м'ясні та овочеві консерви, паштети, сухі сніданки, супи, вермішель, крупи, вівсяні пластівці, мюслі, кава, печиво, вафлі) та засоби гігієни.

Варто відмітити, що за період воєнного стану місцевими підприємцями для забезпечення потреб військовослужбовців ЗСУ було придбано та передано три автомобілі (Nissan, Volswagen, Volvo). Для здійснення транспортування даних авто на територію України Привільненською громадою було виготовлено погоджуючі документи.

Поряд із постійною підтримкою тимчасово переміщених осіб, що проживають на території нашої громади, з перших днів війни і до нині Привільненська громада всіляко підтримує військовослужбовців ЗСУ та представників територіальної оборони. Лишень за червень-липень було здійснено видачу 39 пакетів такої допомоги, з котрої: 29 - індивідуальні запити військовослубовців, а 10 - запити військових частин (24 одіяла, 17 подушок, 2 матраци, 7 ковдр та постільна білизна, 20 макувальніих сіток, 10 розгрузок, 13 спальників, 10 карематів, 4 бронежелети, 17 аптечок, 21 ліхтарик, 4 плитоноски, 4 каски, 120 кг медичних засобів, 200 кг. продуктів харчування, 120кг. засобів гігієни та побутової хімії, палатка, павер-банки,тощо.

Ми дякуємо кожному мешканцю громади за проактивну позицію та допомогу в боротьбі з окупантом.

Ми - вистоїмо! Разом - ми сила!

За матеріалами Привільненської громади


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації