середа, 3 серпня 2022 р.

У Сарнах волонтерки шиють амуніцію для військових

Лише упродовж літа вони виготовили майже 2 тисячі тактичних підсумків для гранат, магазинів від автомата Калашникова. Також жінки шиють сумки для індивідуальних аптечок. Їх укомплектовують усім необхідним, щоб надати першу допомогу при пораненні, і відправляють на передову. 

Серед волонтерок професійних швачок немає. Над виготовленням спорядження для українських бійців працюють вчительки, виховательки, жінки, які є тимчасово безробітними, а також декілька переселенок. 

Вони починали ще у березні. Спочатку шили нарукавні пов’язки, потім прапори на блокпости. А пізніше волонтерки взялися за більш складні вироби – розвантажувальні жилети, плитоноски. На це був запит від захисників, тож жінки доклали максимум зусиль, щоб відшити потрібну амуніцію швидко і якісно. Дехто з волонтерок шиє увесь день, хтось приходить на кілька годин. Однак всі вони працюють на перемогу. 

Тим часом виготовлення елементів військової амуніції є спільною ініціативою Сарненської міської ради та благодійної організація "БФ"Подорожник".

За матеріалами Сарненської міської ради 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації