четвер, 25 серпня 2022 р.

Новий проект задля відновлення України об’єднає жінок у Сарненській громаді

Сарненська громада приєдналася до участі у проекті «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України». Основні завдання та активності в рамках проекту вже презентували у Сарнах організатори - команда ГО «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка» за фінансової підтримки Уряду Великої Британії.  

Нині відбуваються ознайомчі та презентаційні зустрічі у кожній з громад учасниць, нагадаємо до проекту потрапили 4 громади з Рівненщини -  Гощанська, Сарненська, Острозька та Шпанівська. До зустрічі в Сарнах долучилися заступник міського голови Іван Назарець та представники соціальних закладів. 

Під час зустрічі визначили головні орієнтири проекту, локації проведення занять та активностей, а також місцевих координаторів які напряму комунікуватимуть з учасницями проекту. 


Керівниця проекту Лариса Гунько під час презентації наголосила – «Проект має на меті посилити жіноче лідерство та сприяти інтеграції жінок ВПО в життя громади, а також жінок з інвалідністю, тому ми очікуємо на активних жінок, які бажають підсилити свої лідерські навички  та готові до різних соціальних ініціатив.»  

Проєкт «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України» фінансується завдяки допомозі Великої Британії від Уряду Великої Британії. / This project was funded with UK aid from the UK government.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації