понеділок, 22 серпня 2022 р.

На Рівненщині стартував проект «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України»

У Гощанській громаді презентували новий проект «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України», який на Рівненщині реалізує команда ГО «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка» за фінансової підтримки Уряду Великої Британії. 

Зустріч відбулася у Гощанській селищній раді, на яку завітали заступниця селищного голови Олена Ткачук, керуюча справами селищної ради Анастасія Табекова,  керівники та фахівці установ селищної ради,  активістки. 

Керівниця проекту на Рівненщині Лариса Гунько презентувала присутнім основні завдання та очікування від проведення заходів в рамках проекту. 

«Нині ми активно надаємо допомогу та підтримку громадянам, які постраждали від війни (ВПО). Незавершені до кінця лютого проекти були переформатовані на надання гнучкої гуманітарної відповіді на потреби особливо вразливих груп населення.

 Наш новий  проект буде активно сприяти інтеграції жінок ВПО у місцеві громади,  підвищенню якості життя жінок ВПО та жінок місцевих громад, залученню жінок з інвалідністю до процесів адаптації та відновлення. Важливий компонент проекту – посилення лідерських якостей жінок та їхньої ролі у зміцненні соціальної згуртованості в громадах» - зауважила Лариса Гунько. 

Учасниці зустрічі обговорили виклики, які нині долають жінки у невеличких громадах. 

Представники Гощанської громади щодня працюють з ВПО, відтак розповіли які заходи вже проведено, як надають гуманітарну та благодійну допомогу, які донори продовжують співпрацю з громадою. 


Координаторкою головних активностей проекту  у Гощанській громаді буде Наталія Калька - директорка Гощанського центру позашкільної освіти, голова ГО «Діями – платформа жіночих ініціатив». 

Під час зустрічі обговорили майбутні заходи на які запрошують усіх активних жінок громади, а також жінок ВПО, адже буде можливість долучитися до соціальних, освітніх, релаксуючих заходів та майстер-класів.  

Проєкт «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України» фінансується завдяки допомозі Великої Британії від Уряду Великої Британії. / This project was funded with UK aid from the UK government.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації