понеділок, 10 квітня 2023 р.

В Острозькій громаді оновлюють склад Молодіжної ради

Острог - Молодіжна столиця України 2023 – відновлює роботу Молодіжної ради. 

Острозька територіальна громада шукає молодих людей, які готові приєднатися до Молодіжної ради і працювати над вирішенням проблем та питань, які їх турбують.  

Кожна молода людина, віком від 14 до 35 років може стати членом Молодіжної ради.  Це чудова можливість не тільки розвиватися, як особистість, але й зробити свій внесок у покращення життя молоді в нашій громаді, місті та країні.

Нагадаємо, у відділі проєктної та інвестиційної діяльності вже відбулося засідання ініціативної групи. Основною метою цієї зустрічі було відновлення діяльності Молодіжної ради Острога. 

Було обговорено питання, пов'язані з створенням нової команди. Учасники також обговорили усі етапи відбору кандидатів, проаналізували причини припинення функціонування поперднього складу, а також висловлювали свої пропозиції та ідеї майбутніх проектів. 

Таким чином, зустріч ініціативної групи для відновлення діяльності молодіжної ради стала першим кроком на шляху до зміцнення молодіжної громади та підвищення її активності у розвитку міста Острог.

відео

Молодіжна рада - це платформа, де  ви можете висловити свої думки та ідеї, допомогти розробляти та реалізовувати проєкти, які покращать умови життя молоді, підвищать її соціальну активність та розвиватимуть потенціал.  

Будучи членом молодіжної ради, ви зможете розвинути свої лідерські та організаційні здібності, отримати нові знання та досвід у різних сферах життя.

Тож, друзі, не втрачайте можливості бути частиною молодіжної ради та долучитися до розвитку нашої Острозької територіальної громади.

Не втрачайте шанс додати свій внесок у розвиток нашого суспільства та стати частиною позитивних змін

Хутчіше заповнюйте анкету тут 

Заявки  приймають  до 14.04.2023

Підготовлено за матеріалами Молодіжної ради Острога



Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації