середа, 26 квітня 2023 р.

Гощанська громада підписала меморандум про співпрацю та партнерство з начальником Білокуракинської селищної військової адміністрації Луганської області

Меморандум про співпрацю та партнерство підписала Гощанська селищна рада з начальником Білокуракинської селищної військової адміністрації Сватівського району Луганської області Віталієм Антоненко.


Після окупації Білокуракино Віталій Антоненко певний час працював у Гощанській громаді. У вересні 2022 року Президент України Володимир Зеленський призначив його на посаду начальника Білокуракинської селищної ВА. З того часу новопризначений голова працює над підготовкою до деокупації території Білокуракинської селищної ради, відновлення роботи та життєдіяльності. 

В основі Меморандуму - консолідація зусиль та координація спільних дій для взаємодопомоги та позитивного результату в частині розвитку економічних, соціальних, культурних та екологічних інтересів, використання наявних можливостей для їх забезпечення. 

Участь в підписанні Меморандуму взяли перша заступниця начальника Білокуракинської СВА Наталія Вервейко, головна спеціалістка відділу економічного розвитку та інвестиційної діяльності Білокуракинської СВА Сніжана Шевчук та голова Гощанської громади Микола Панчук і заступниця Олена Ткачук. 

Співпраця з Білокуракино триває. 

Разом - до Перемоги!

Підготовлено за матеріалами Гощанської селищної ради


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації