середа, 12 квітня 2023 р.

Смизька громада продовжує розвивати Молодіжну політику (ВІДЕО)

Молодіжний простір та молодь розвиваються на базі Смизької центральної бібліотеки.

Радниця голови Смизької громади Вікторія Костюк - розповіла, як нині у громаді впроваджується молодіжна політика.  (ВІДЕО)

У Смизькій громаді відбувся перший захід в оновленому молодіжному просторі Смизька центральна бібліотека - розповіла радниця голови Смизької громади Вікторія Костюк.
Тренінг з критичного мислення провела Марія Данилюк щоб мотивувати молодь аналізувати інформацію та мислити критично. Під час зустрічі розглянули наступні питання: 
- На яку інформацію варто спиратися і якої слід уникати.
- Факти, судження, фейки, маніпуляція.
- До чого призводить передозування дезінформацією.
- Як реагувати та поширювати інформацію.
Тренінг базувався на матеріалах проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» в рамках програми «Посилення стійкості до шкідливих інформаційних впливів під час війни».
Проект «Активна молодь – свідома молодь» реалізовує Молодіжна рада Смизької громади спільно із Смизькою центральною бібліотекою у співпраці з ГО «Сприяння розвитку села» за підтримки Платформи Публічної Дипломатії та NDI Ukraine. 
Фінансування є можливим завдяки щирій підтримці американського народу через USAID - US Agency for International Development та за інформаційної підтримки Ради з молодіжних питань при президентові України. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації