четвер, 6 квітня 2023 р.

У Гощанській громаді працівників сфери культури навчали грантрайтингу

Працівники галузі культури в Гощанській громаді пройшли триденне навчання по написанню та реалізації проєктів.

Участь в заході взяли представники КЗ “Гощанське об’єднання культури і дозвілля”, “Гощанська централізована система публічно-шкільних бібліотек”, “Гощанська школа мистецтв”. Також залучені були представники освіти, КЗ “Гощанський центр позашкільної освіти” та місцевого самоврядування.


На запрошення керуючої справами Гощанської селищної ради Анастасії Табекової навчання проводила проєктна менеджерка Олеся Гощук.

Під час навчання учасники пройшли шлях від народження ідеї до кінцевого результату. Триденний інтенсив включав напрацювання із теоретичних знань і практичних навичок написання проєктів. Варто відмітити, що курс розрахований на новачків у даній сфері, хоча і досвідчені фахівці отримали цікаву інформацію. Начальник відділу культури, спорту, молоді та туризму Гощанської селищної ради Віктор Самчук зазначив – «Ми сформували ініціативні групи з підопічних закладів. Мені було надважливо, щоб працівники галузі культури це навчання пройшли. Цей крок є нашим рухом назустріч вимогам сьогодення. Нині громади активно конкурують між собою, щоб виграти той чи інший проєкт для реалізації в себе. Це навчання якраз і дозволить нам більш активніше працювати. Чи варто очікувати дуже швидких результатів? Це серйозна і складна діяльність, яка дозволить залучити позабюджетні кошти в Гощанську громаду. Головне, що ми на цьому шляху і рухаємось у вірному напрямку.»

Результатом триденного навчання стали вже готові кейси для майбутніх успішних проєктів у громаді. 

Підготовлено за матеріалами Гощанської селищної ради


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації