пʼятниця, 21 квітня 2023 р.

Розробляти комунікаційну стратегію для подій та культурних інституцій навчали у Рівному

Відбувся тренінг «Розробка та реалізація комунікаційної кампанії, вміння самореклами для сектору культури у Рівному», що відбувається у межах проєкту «Стратегія розвитку культури Рівного» та програми #EU4Culture  в Україні.

Тренінг провела тренерка Аліна Тищук - концептуальний брендолог, графічний дизайнер Head of creative в «Lean and Sharp agency» (Switzerland).  ВІДЕО

Під час тренінгу вивчили та розглянули наступні теми:
- Особливості комунікації і розвитку брендів, організацій на ринках діячів культури. Визначення власних цілей та мети комунікації. 
- Аналіз ринку, визначення цільової аудиторії, її потреб. Сегментація. Портрет клієнта. 
- Як знаходити своїх, близьких по духу клієнтів. Побудова бренду який люблять. Комунікаційна стратегія. 
- Канали та формати комунікацій з аудиторією. Просування культурних продуктів. 
 
Разом учасники обговорили успішні кейси і факапи сервісу, з’ясувалось що у кожного були свої власні історії.  Переглянули цікаві відео про кейси у маркетингу від культурних інституцій Рівного, доречі над їх створенням та ідеями працюють молоді і креативні фахівці. 



Даний тренінг був орієнтований на активних представників державних та комунальних установ культури, громадських організацій у сфері культури, журналістів, що пишуть про культуру, молодіжних ініціатив, незалежних митців - всі, хто свідомо підтримує культуру у нашому місті. 





Проєк Стратегія розвитку культури Рівного створено за фінансової підтримки Європейського Союзу. За зміст несе відповідальність лише Управління культури і туризму  ВК Рівненської міської ради та ГО «Агенція сталого розвитку міста», і він не відображає позиції Європейського Союзу.

Олена Семенович

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації