пʼятниця, 14 квітня 2023 р.

Психосоціальна допомога постраждалим від війни – виклик сьогодення (відео)

Березнівська громада вже вирішує, як у подальшому будуть допомагати військовим та їхнім сім'ям у плані психо-соціальної підтримки. 

Заступник Березнівського міського голови з питань діяльності виконавчого комітету міської ради   Богдан Дроженець та директор міського центру соціальних служб Галина Беженар взяли участь у першому засіданні координаційної групи Дубенського та Рівненського районів у рамках проекту «Психосоціальна підтримка в Україні».
ВІДЕО
За результатами роботи координаційної групи сформовано спільне розуміння і бачення потреби у психосоціальній підтримці як окремих осіб так і сімей, які відчули або відчувають на собі наслідки війни.

Учасники групи напрацювали варіанти та механізми створення Центрів психосоціальної підтримки у кожному районі Рівненської області, які працюватимуть над покращенням, як психологічного та або психічного здоров’я людей, так і соматичного здоров’я усіх, хто того потребує.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації