четвер, 6 липня 2023 р.

Привільненська громада – учасниця форуму «Мегагромади: новий інструмент для розвитку регіонів»

Представники донорських організації, програм, асоціацій, бізнесу та 5-ти територіальних громад Західної України обговорили проблеми, перспективи та інструменти на шляху розвитку територіальних громад. 

В рамках форуму команда проекту презентувала концепцію Мегагромад, а також разом із запрошеними спікерами розглянули різні інструменти економічному розвитку громад. Керівники керуючої компанії з розбудови індустріального парку «HEMPY UA» презентували присутнім проект з побудови екологічного індустріального парку на території Привільненської громади.

Форум дав можливість громадам розуміння, як зробити Мегагромади інструментом для місцевого економічного розвитку. Даний захід - це не тільки платформа для обговорення інструментів розвитку громад, але й можливість знайти нові партнерства та започаткувати нові проекти. 

Форум «Мегагромади: новий інструмент для розвитку регіонів» був організований CIVITTA разом з EasyBusiness та Berman Group PC за підтримки Програма USAID з аграрного і сільського розвитку - АГРО.

Дякуємо команді проекту за співпрацю та участь Привільненської громади в даному проекті та щиро віримо в продовження співпраці!

Підготовлено за матеріалами Привільненської громади


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації