середа, 19 липня 2023 р.

Лідерки трьох громад пройшли тренінг з посилення жіночого громадського та політичного лідерства та мережування


У Рівному упродовж двох днів відбувався тренінг для жінок лідерок з трьох громад Рівненської області «Посилення  жіночого громадського та політичного лідерства, зміцнення оргспроможності, налагодження ефективної комунікації та мережування» в межах проекту «Посиленння політики рівних можливостей у Рівненській області», який реалізує ГО «Центр підтримки  громадських ініціатив «Чайка» за підтримки Національного Демократичного інституту.  Участь у тренінгу взяли представниці Березнівської міської громади, Здолбунівської міської громади і Тараканівської сільської громади.
ВІДЕО
Під час тренінгу учасниці спільно з тренерками детально  вивчили та розглянули наступні теми:
Жіноче лідерство: особливості та переваги. Історії  успіху та уроки;
Бар’єри на шляху до жіночого лідерства;
Виклики війни і лідерство жінок;
Переваги жіночого лідерства;
Налагодження ефективної комунікації;
Переваги мережування жіночих організацій громадського сектору;
Продуктивність та протидія вигоранню лідерки;
Підтримка ресурсного стану лідерки.


Учасниці з різних громад поділилися власними успішними історіями, як вдається долати різноманітні гендерні стереотипи, які цікаві ініціативи на гендерну тематику впроваджують у своїх громадах. 




Підготовлено в рамках проекту «Посиленння політики рівних можливостей у Рівненській області», який реалізує ГО «Центр підтримки  громадських ініціатив «Чайка» за підтримки Національного Демократичного інституту.  



Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації