понеділок, 17 липня 2023 р.

Острозька громада з Херсонщиною

На Херсонщині тривають відновлювальні роботи. Рівненська область взяла шефство над відновленням будинків у Кочубеївській громаді Херсонщини в рамках проєкту «Пліч-о-пліч». Територіальні громади Рівненщини активно допомагають. Острозька громада не залишилася осторонь.


З вівторка, 11 липня, 18 майстрів з Острожчини поїхали в село Орлове, Кочубеївської громади працювати над відновленням зруйнованих будинків. Очолює команду майстрів з Могилян, Черняхова, Волосківець та Грем'ячого Віталій Тищенко, староста села Могиляни. 

На даний момент відновлено 17 покрівель. Жителі села Орлове надзвичайно вдячні за таку якісну та швидку роботу нашим майстрам.



14 липня земляків відвідав очільник Острозької громади Юрій Ягодка. Майстрам привезли смаколики та воду, а жителям Орлового - нову постіль.

Ввечері мешканці Острожчини провели для місцевих жителів Християнське свято, на якому спільно помолилися за перемогу, мир та Божий оберіг України. Начальник Кочубеївської сільської військової адміністрації Людмила Костюк подякувала нашим землякам за цю неоціненну допомогу та підтримку. 

Музичний супровід забезпечувався музичним гуртом «Нове життя». Представники громад обмінялися подарунками. Звернення Божим Словом та молитвою за Україну завершив свято пастор церкви ХВЄ села Могиляни Володимир Гульчук. 

Пліч-о-пліч відбудуємо Україну!

За матеріалами Острозької міської ради



Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації