субота, 22 липня 2023 р.

Гміна Сувалки - новий партнер Великоомелянської громади

Делегація з Великоомелянської сільської ради на чолі з сільським головою Аллою Карпюк відвідала польську Gmina Suwałki на північному сході Польщі, Підляського воєводства.

Партнерські відносини між громадами, розпочали налагоджувати ще у лютому 2023 року. А вже в липні місяці цього ж року, отримали офіційне запрошення на візит до гміни.

Метою візиту було підписання угоди про партнерство та співпрацю між нашими громадами. 

Під час зустрічі сільська голова Алла Карпюк Бердін спільно з вуйтом гміни Zbigniew Mackiewicz обговорили деталі проєкту, попередній інвестиційний опис, кошторис та згенерували спільні ідеї та наміри щодо подальшої реалізації.

Разом з Сувалками Великоомелянська громада бере участь у програмі «Interreg NEXT Польща-Україна 2021-2027" з проєктом щодо розвитку безпекового середовища у Великоомелянській громаді та у польській гміні Сувалки.

Також, вдалося перейняти досвід та ознайомитися з роботою комунальних установ громади, оглянути об’єкти інфраструктури. В свою чергу сільська голова та представники сільської ради мали змогу презентувати громаду, розповісти про те, що вдалося зробити, як громада живе в період війни та які плани на майбутнє.

Мали можливість відвідати місця, де оселилися наші українці, рятуючись від війни.


Сільська голова Алла Карпюк подякувала вуйту Zbigniew Mackiewicz за те, що стали нашою надійною підтримкою у цей складний час!

Підготовлено за матеріалами Великоомелянської громади


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації