неділя, 23 липня 2023 р.

Привільне продовжує розвиток міжнародного партнерства

Делегація Привільненської громади з робочим візитом відвідали партнерську гміну Вішнєв (Республіка Польща). В ході зустрічі було обговорено заходи, можливі ризики та бюджет спільного міжнародного проєкту, що буде поданий на програму Interreg NEXT Poland-Ukraine 2021-2027.

Оскільки написання проєкту до Програми Interreg є для нас новим напрямком роботи, то перебуваючи у Польщі українська делегація мала можливість поспілкуватись та перейняти досвід роботи рятувальників повітового міста Сєдльце. Результати реалізованого транскордонного проєкту рятувальників м.Сєдльце вражають своїм масштабом, креативністю та надихають нашу команду до ще більш активної роботи.



В ході поїздки делегація з Привільненської громади також перейняла досвід роботи добровільних команд рятувальників гміни Вішнєв та Радомшля. Відвідали XV фестиваль регіональної кухні "З вишневим смаком".

Ми працюємо над першим міжнародним проєктом громад Вішнєв та Привільне та щиро віримо в те, що це лишень початок роботи над чудовими міжнародними польсько-українськими ініціативами. В ході зустрічі із польськими колегами ми також проговорили й інші можливі напрямки співпраці, що можуть претендувати на отримання фінансування європейських програм та організацій.

Привільненська громада щиро дякує вуйту Gmina Wiśniew Krzysztof Kryszczuk за надійне партнерство та підтримку. Щиро віримо, що спільно вдасться реалізувати гарні ідеї, що будуть корисними як для України так і для Польщі.


За матеріалами Привільненської громади



Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації