вівторок, 18 липня 2023 р.

Учні Привільненської громади відвідали міжнародний польсько-український мовний табір за підтримки Global Volunteers

Другий рік поспіль партнерська гміна Вішнєв (Республіка Польща) організовує польсько-українські мовні табори за співпраці із організацією Global Volunteers. Протягом тижня 10 учнів Привільненської громади мали можливість підвищити свій рівень володіння англійської мови та ознайомитись із культурою Польщі. 

Відвідали Науковий центр Коперника - простір, де кожен може зробити унікальне відкриття та побачити дії, які керують світом. Здійснили історичну мандрівку Королівським замком, відвілали колони Зигмунда, скульптури Варшавської русалки, ринок Старого міста Варшава. Спілкувались про природу й екологічність, відвідуючи зоопарк, а це не тільки освітня, а в першу чергу соціальна та емоційна цінність. Це був ефективний, живий урок англійської мови в поєднанні з природою, культурою та наукою.



Завдяки міжкультурному волонтерському проекту американської організації Global Voluntirees діти змогли покращити мовні навички. Волонтери з GV допомогли нам відкрити для себе глибини англійської мови через багату освітню пропозицію, пізнавальну, мистецьку, художню, екологічну, екскурсійну, творчу діяльність, наповнену величезною дозою веселощів та розваг.


Привільненська громада висловлює щирі слова подяки керівнику Gmina Wiśniew Krzysztof Kryszczuk , сім’ям, котрі відкрили свої домівки для українських дітей та всім організаторам табору з гміни Вішнєв за самовіддану працю, та турботу про українських дітей.

Підготволено за матеріалами Привільненської громади


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації