пʼятницю, 26 квітня 2024 р.

Депутати Малолюбашанської сільської ради виділили додаткові 400 000 гривень на підтримку ЗСУ

Враховуючи письмові звернення військових частин до Малолюбашанської сільської ради на сесії ради, що відбулася 24 квітня, вчергово виділили кошти з місцевого бюджету на підтримку військових формувань в сумі 400 000 гривень.

200 000 гривень передали військовій частині А4123 на закупівлю безпілотних літальних апаратів (квадрокоптерів), FPV дронів та їх комплектуючих.

200 000 гривень виділили військовій частині А4935 на забезпечення військової частини спеціальними засобами та технічним приладдям.

Депутати обговорили й підтримали рішення про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад. Було вирішено надати згоду на організацію співробітництва між Малолюбашанською сільською радою та Головинською сільською радою у сфері надання соціальних послуг у формі спільного фінансування (утримання) суб’єктами співробітництва комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Малолюбашанської сільської ради.


Заслухали звіти про виконання фінансових планів комунальних підприємств за І квартал 2024 року, а саме: комунального підприємства «Комунальник» та КНП «Малолюбашанський центр первинної медико-санітарної допомоги».

Прийнято позитивне рішення щодо звільнення окремих категорій осіб від плати за надання соціальних послуг комунальною установою «Центр надання соціальних послуг».

Одноголосним рішенням депутати підтримали затвердження:

- Програми підтримки обдарованих і талановитих дітей та педагогічних працівників Малолюбашанської сільської ради на 2024-2027 роки;

- Програми щодо реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування на період до 2027 року на 2024-2025 роки у закладах освіти Малолюбашанської сільської ради;

- Програми матеріального заохочення спортсменів з олімпійських, неолімпійських видів спорту та видів спорту осіб з інвалідністю за високі спортивні досягнення Малолюбашанської сільської ради на період до 2028 року.

Також депутати надали згоду на прийняття у комунальну власність Малолюбашанської сільської територіальної громади на безоплатній основі пожежні автомобілі марки JELCZ 004 та автомобіль першої допомоги АПД-2 (33023). 

Одноголосно підтримано рішення про надання матеріальної допомоги на лікування 59 жителям громади, 3 жителям на поховання, 1 жительці на поховання військовослужбовця, який загинув внаслідок бойових дій на території України та 1 – на ліквідацію наслідків пожежі. Загальна сума виділених коштів 433 500 грн.

Як зазвичай розглянуто ряд земельних питань, за результатами розгляду яких прийнято відповідні рішення.

Підготовлено за матеріалами  Малолюбашанської громади

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації