вівторок, 2 квітня 2024 р.

Основні зміни та проблемні питання у земельному законодавстві вивчали сьогодні у Рівному

У Рівному відбувся  семінар із застосування земельного законодавства на тему: «Земельні відносини 2023-2024. Основні зміни та проблемні питання». Захід організувало  Рівненське регіональне відділення Асоціації міст України.

Участь у тренінгу взяло понад 40 учасників з громад Рівненської області, які є членами АМУ. 

Учасників тренінгу привітала виконавча директорка Рівненського РВ АМУ Тетяна Грещук, вона наголосила -  «Законодавство часто змінюється, тому усі працівники ОМС повинні слідкувати за цими змінами, спільно обмінюватися досвідом та підвищувати власний професійний рівень. Тому АМУ регулярно  проводить навчання для різних фахівців органів місцевого самоврядування.» 


Лектор, експерт з земельного законодавства Олександр Придатко підготував актуальні питання з практичним застосуванням, учасники спільно  обговорювали різні спірні ситуації. Експерт наголосив – потрібно правильно трактувати законодавчу базу. До програми навчання увійшли наступні теми:


Огляд земельного законодавства.

Блок 1. Зміни у земельному законодавстві у 2023-2024 роках.

Блок 2. Розгляд проблемних кейсів з питань регулювання земельних відносин. 

Наприкінці семінару учасники ставили проблемні запитання, які трапляються в щоденній  роботі землевпорядників. 

По завершенню навчання усі учасники отримали сертифікат про підвищення кваліфікації від Рівненського регіонального центру підвищення кваліфікації. 



Повідомляє Рівненське РВ АМУ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Тараканівська громада підписала Меморандум про співпрацю з ГО Агенція розвитку громад «Інтонація змін» - відео

У Тараканівському центрі культури та дозвілля с.Рачин сьогодні відбулася важлива зустріч, в результаті якої було підписано Меморандум про сп...

Популярні публікації