середу, 17 квітня 2024 р.

В Малолюбашанській громаді для бійців на реабілітації організували риболовлю

Замість лікарняних стін — рибальство. У «Любаші» відкрили риболовний сезон турніром для поранених воїнів. У минулу неділю на водоймі рибальського господарства «Любаша» Малолюбашанської громади відбувся турнір зі спортивної риболовлі, у якому взяли участь понад 30 військовослужбовців, які нині проходять реабілітацію в Рівненському обласному госпіталі. Таким чином тут відкрили риболовний сезон. 

Проведення такого заходу ініціював перший заступник Малолюбашанського сільського голови Олександр Курсик, бойовий офіцер, який з перших днів повномасштабного вторгнення російських військ в Україну воює із загарбниками. Його підтримали волонтери з групи «Рибалка Рівненщини» та Рівненської обласної федерації риболовного спорту, які відповідно очолюють Юрій Яремчук та Іван Щевич. До проведення заходу також долучилися представники місцевої влади на чолі з Малолюбашанським сільським головою Світланою Ковальчук. Працівниці сільської ради приготували воїнам сніданок з домашніх страв та смаколиків. Тож смачно поснідавши, поранені військовослужбовці приступили до ловлі риби.

Окремі воїни прибули зі своїми рідними. Колектив господарства «Любаша» заздалегідь підготував зручні місця для лову риби та комфортного відпочинку. Переможців турніру визначали за вагою та розміром улову, після чого спійману рибу відпускали. Крім спортивної риболовлі військовим організували приготування юшки та цікаве спілкування на природі. Як зазначив Олександр Курсик, подібні заходи на водоймі Малолюбашанської громади стануть традиційними, адже саме завдяки ось таким Героям, люди в тилу мають змогу працювати і мирно жити.




Повідомляє Малолюбашанська громада


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Тараканівська громада підписала Меморандум про співпрацю з ГО Агенція розвитку громад «Інтонація змін» - відео

У Тараканівському центрі культури та дозвілля с.Рачин сьогодні відбулася важлива зустріч, в результаті якої було підписано Меморандум про сп...

Популярні публікації