суботу, 13 квітня 2024 р.

Мережувальний захід для молодіжних працівників відбувся у Корецькій громаді - відео


У Молодіжному просторі КоТуса  що діє на базі Корецького Центру дитячої та юнацької творчості відбувся мережувальний захід для молодіжних працівників.
Саме молодь була і є активним рушієм змін, а також стратегічним ресурсом країни та її інтелектуальним потенціалом.
ВІДЕО

Корецька громада  зустрічала гостей з восьми громад Рівненщини на мережевому заході «Можливості для молоді в громаді. Стажування молоді» в рамках проекту «Імпульс», котрий реалізовує ГО «Центр ініціатив «Віадук», в тому числі в Корецькій громаді.
Учасники навчального заходу активно обмінювались досвідом, власними практиками та шукали нові шляхи розвитку молодіжної діяльності в громадах.
Одного «рецепту» не існує, але сьогодні представники кожної громади взяли для себе саме ті практичні кейси залучення молоді, котрі відгукнулись тому чи іншому регіону. 

На завершення заходу громадська організація Простір жіночих можливостей «АктивнаЯ»  мала чудову нагоду нагородити найкращі пропозиції, котрі були запропоновані на конкурс Молодіжних ініціатив учнівською молоддю громади. 

Проєкт «ІМПУЛЬС» реалізується громадською організацією «Асоціація молодіжних працівників України» в рамках Ініціативи «Молодіжний працівник», і став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт HOVERLA / проєкт USAID в Україні


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації