середу, 3 квітня 2024 р.

У Гощанській громаді розпочинають ремонт Молодіжного простору «Клубок»

Приємна новина для молоді Гощанської громади. Розпочинаємо ремонт приміщень Молодіжного простору «Клубок», відкритого на базі Гощанського центру позашкільної освіти в рамках проєкту «МолодьТуТ. Створи простір молодіжних перспектив». 

Угоду про початок ремонтних робіт з IREX підписано. Вже обговорили із підрядником загальний алгоритм їх виконання. 

Капітальний ремонт Молодіжного простору та його облаштування – один із етапів проєкту над яким останні три роки працювала команда закладу в партнерстві з IREX. Він передбачає ремонт на площі 185,5 м2. Загальна вартість робіт становить понад 5 млн. грн. 

Голова громади Микола Панчук зазначив – «Це реально крутий проєкт, старт якого водночас створює певні незручності в навчальному процесі одразу для двох закладів - Гощанського центру позашкільної освіти та Гощанської школи мистецтв. Проте незручності із внесенням коректив в організацію навчальних процесів є тимчасовими. Маємо мислити стратегічно й використати можливість залучення додаткових позабюджетних коштів на розвиток молодіжної політики в громаді. 

Розраховую на максимальну співпрацю всіх дотичних до реалізації проекту сторін і забезпечення якісної освіти для вихованців обох закладів. Директори закладів, з якими ми вже обговорили алгоритм закінчення навчального року, повідомлять батькам про внесення необхідних коректив у навчальний процес.

Створення сприятливих умов для творчого й інтелектуального розвитку молоді - спільна справа усіх нас!» - зазначив Микола Панчук на своїй сторінці у соцмережах.  

Проєкт «МолодьТуТ: створи простір молодіжних перспектив у своїй громаді», що реалізується в межах програми "Мріємо та діємо", впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації