пʼятницю, 26 квітня 2024 р.

Тараканівська громада підписала Меморандум про співпрацю з ГО Агенція розвитку громад «Інтонація змін» - відео


У Тараканівському центрі культури та дозвілля с.Рачин сьогодні відбулася важлива зустріч, в результаті якої було підписано Меморандум про співпрацю між з ГО Агенція розвитку громад «Інтонація змін» та Тараканівською громадою.  
Першим етапом нового партнерства є спільна реалізація нового проєкту під керівництвом Алли Грабар  «Спільнота активних жінок в дії», в рамках якого відбудуться тренінги з проєктного менеджменту та психологічної підтримки громадських активісток. 
Алла Грабар у спеціальному інтерв’ю розповіла як вдалося активізувати активних жінок від початку війни в Україні, які ініціативи реалізували. 
ВІДЕО. 

Алла Грабар шукала різні можливості, аби розширити коло активних жінок, тож в рамках участі у проєкті  «Посиленння політики рівних можливостей у Рівненській області», який реалізує ГО «Центр підтримки  громадських ініціатив «Чайка» завдяки підтримці Національного демократичного інституту (НДІ) та британського народу через Міністерство закордонних справ, у справах співдружності та розвитку (FCDO) було оголошено конкурс міні грантів для жіночих ініціатив з трьох громад  Рівненщини. Заявка Алли Грабар – отримала підтримку. 

Керівниця Агенція розвитку громад «Інтонація змін» Вікторія Костюк, після підписання Меморандуму про співпрацю зазначила – «Наша візія до кінця 2024 року - реалізувати щонайменше 2 спільних проєкти з Тараканівською громадою, що будуть спрямовані на розвиток жінок, молоді та соціального підприємництва. Дякую голові громади Наталії Сорочинській та ініціативній команді за довіру та віру в свою команду, разом ми можемо більше і це перевірений факт.»
Публікацію підготовлено в рамках проекту «Посиленння політики рівних можливостей у Рівненській області», який реалізує ГО «Центр підтримки  громадських ініціатив «Чайка» завдяки підтримці Національного демократичного інституту (НДІ) та британського народу через Міністерство закордонних справ, у справах співдружності та розвитку (FCDO)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації