понеділок, 8 квітня 2024 р.

Проєкт «Емоційне відновлення - тепло спільноти» об’єднує ВПО у Рівному - відео


З грудня 2023 року ГО «Всеукраїнське об'єднання переселенців» реалізує проєкт «Емоційне відновлення - тепло спільноти».
Керівниця організації Марина Павлюченко розповіла у спеціальному інтерв’ю, як вдається сьогодні об’єднувати ВПО, які нині проживають у Рівному, адже кожна ресурсна зустріч та заняття з арт-терапії сприяють психоемоційному відновленню. 
ВІДЕО

За цей час вже 517 людей відвідали різні арт-терапевтичні майстер-класи, ресурсні зустрічі, святкові заходи та отримали індивідуальні консультації психолога, завдяки чому:
покращили свій емоційний стан;
позбулися негативних емоцій;
відволіклися від труднощів та переживань;
знизили рівень стресу і тривожності;
підвищили свою самооцінку та впевненість у власних здібностях;
отримали знання та інструменти, які допоможуть бути позитивними та ефективними у будь-яких умовах;
навчилися долати негативні переживання та використовувати власну енергію для продуктивної діяльності;
знайшли нових знайомих та своє коло спілкування...
Організація дякує всім, хто долучився та долучається до реалізації проєкту! Продовжуємо робити все можливе, щоб кожен учасник відчував підтримку та тепло спільноти.


Проєкт «Емоційне відновлення - тепло спільноти» втілюється ГО «Всеукраїнське об'єднання переселенців» в межах програми «Допомога ВПО в Західному регіоні через місцеві партнерства»  що реалізується Благодійним Фондом «Крила надії»  за фінансової підтримки Міністерства внутрішніх справ Чехії Ministerstvo vnitra та програми «Допомога на місці».





Публікація підготовлена в рамках проекту «Посиленння політики рівних можливостей у Рівненській області», який реалізує ГО «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка» завдяки підтримці Національного демократичного інституту (НДІ) та британського народу через Міністерство закордонних справ, у справах співдружності та розвитку (FCDO)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації