середа, 25 серпня 2021 р.

10 запитань про місцеве самоврядування - тест до Дня Незалежності України

 Що ви знаєте про місцеве самоврядування?

З нагоди відзначення 30-річчя Незалежності України в рамках проєкту від "Дзеркало тижня" ZN.UA пропонуємо цікавий тест на знання місцевого самоврядування від Виконавчого директора Асоціації міст України Олександр Слобожан. 
Перейти до тесту: https://bit.ly/3D3R0BE

"У 2021 році Україна святкує 30 років відновлення незалежності. Це свято кожного з нас. Адже, як записано у статті 5 Конституції України, «носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ». Причому ми з вами здійснюємо владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування. Багатьом відомо, як відновлювалась і працює державна влада. Та лише меншість обізнана в деталях із роботою влади, що перебуває від нас на відстані витягнутої руки. Останніми роками у ЗМІ часто звучить магічне слово «децентралізація» як фінальна фаза розвитку місцевого самоврядування. Пропоную витратити 10 хвилин і через цікаві запитання простежити в ретроспективі шлях місцевого самоврядування в Україні", - зазначив Олександр Слобожан.


За матеріалами "Дзеркало тижня" ZN.UA

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації