четвер, 12 серпня 2021 р.

У Рівному презентували Стратегію розвитку територіальної громади до 2027

11 серпня у парку «Лебединка» міський голова Олександр Третяк представив спільне бачення розвитку Рівного та усієї громади в цілому, яке визначили з незалежними експертами регіонального розвитку та громадськими активістами.




Нагадуємо, що після завершення реформи децентралізації, об'єднання міста Рівне та селища Квасилів в нову громаду, виникла необхідність переглянути комплексно документ Стратегії розвитку та внести необхідні зміни. Відповідно до чинного законодавства, а також з метою дотримання принципів прозорості, відкритості та залучення мешканців до прийняття рішень в управлінні містом розпочалися публічні консультації щодо проєкту Стратегії розвитку Рівненської міської територіальної громади до 2027 року.

 


-Переконаний, що найбільший потенціал для розвитку громади зосереджений у її мешканцях. Ми прагнемо щоб кожен рівнянин розпочав зміни із себе, свого помешкання, свого двору та вулиці. Саме тому важливо, щоб максимальна кількість активних рівнян почули стратегію міста та стали активними учасниками її реалізації, - прокоментував міський голова Олександр Третяк

 


Зауважимо, що попереду ще місяць громадських обговорень та затвердження сесією Рівненської міської ради Стратегії розвитку територіальної громади.

 Долучайтеся до обговорення Стратегії - https://cutt.ly/4QUzaQP

Повідомляє Рівненська міська рада


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації