понеділок, 30 серпня 2021 р.

Олена Клюшник про ініціативу в Гощі - ВІДЕО

Біля Садиби Ленкевичів волонтери своїми руками створили майданчик для спілкування мешканців Гощанської громади. Результат їхньої роботи -  фантастичний.
Це була ідея Олени Клюшник представниці компанії ELEKS.   Олена втілює одну з 30 добрих справ, які компанія розпочала цьогоріч до свого ювілею.  




ELEKS та Будуємо Україну Разом - БУР вперше спільно провели волонтерсько-туристичну мандрівку у мальовниче смт Гоща у Рівненській області.
Волонтери допомагали місцевій громаді привернути увагу до унікальної садиби Ленкевичів-Валевських, яку збудовано наприкінці 18 – на початку 19 ст за мотивами швейцарського шале. Багато років садиба занепадала, та нині її відновлюють активісти та усі небайдужі. Зокрема 12 серпня, у Гощі почалась робота над відновленням території парку біля неї за ініціативи  Олени Клюшник. 

«Ми у захваті від того, що сьогодні вихідці із нашого містечка та волонтерські організації обирають Гощанську ТГ у партнери для реалізації сучасних та креативних проєктів.  Дякуємо компанії ELEKS, Програмі Будуємо Україну Разом - БУР, Vita Kostiuk та Olena Kliushnyk за створення громадського простору у нашому парку» – зауважили жителі Гощанської громади.

Рівненське регіональне відділення АМУ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації