вівторок, 31 серпня 2021 р.

Роботодавців Рівного запрошують на зустріч "Сумлінні платники податків - успішна громада"

2 вересня у Рівному об 11 год в сесійній залі Рівненської міської ради  в межах виконання  Програми розвитку малого і середнього підприємництва в Рівному на 2020-2021 роки  та з нагоди Дня підприємця  відбудеться круглий стіл «СУМЛІННІ ПЛАТНИКИ ПОДАТКІВ  - УСПІШНА ГРОМАДА». 


Головні теми зустрічі 

- Ефективність дерегуляції бізнесу. 

- Очікування підприємницької спільноти та законодавчі реалії сьогодення?!

 - Чи багато в нинішньому діловому кліматі виживає сумлінних платників податків?

Відповіді на питання, що хвилюють бізнес, будемо отримувати від керівників регіональних підрозділів податкової, митної служби, органів Держпраці, фонду держмайна та державної регуляторної служби. За круглим столом  відбудеться конструктивний діалог роботодавців, влади, науковців, експертів, громадських діячів щодо пріоритетів бізнесу, які  визначають   коло  проблемних питань розвитку малого і середнього підприємництва. 

 З метою активного залучення підприємницької спільноти  до обговорення актуальних проблем розвитку запрошуємо роботодавців  взяти участь у роботі Круглого столу, для чого  зареєструватися за електронною адресою rivneappu@ukr.net та висловити Ваше бачення з приводу найбільш актуальних проблем та пропозицій по їх вирішенню для підготовки Резолюції та  Звернення до різних гілок влади.

                  Оргкомітет - 46-01-54; 067-240-75-49;  097-579-13-64

Повідомляє Управління економіки м.Рівне


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації