вівторок, 10 серпня 2021 р.

У Гощанській громаді вивчають проблеми сіл, які стали частиною громади

Живе спілкування з людьми є невід’ємною складовою в роботі громади, що дає змогу об’єктивно ознайомитись з проблемами та окреслити шляхи їх вирішення. 

Сьогодні, 10 серпня відбулася зустріч голови Гощанської селищної ради Миколи Панчука, начальника відділу взаємодії із сільськими громадами, громадськими організаціями та засобами масової інформації селищної ради Людмили Козачук, директора КП «Агенство розвитку Гощі» Леонтія Супрунця та старости села Миколи Волкошовця з мешканцями села Вовкошів.


Проблемним питанням на сьогоднішній день для мешканців даного села є відсутність водопостачання, мешканці нарікають на низький рівень води в криницях і переймаються, що згодом загалом не матимуть можливості, де її набрати.

- Селищна рада може виділити 50 тис. грн на поточний ремонт системи водопостачання, - зауважив Микола Панчук - Зрозуміло, що цих коштів недостатньо для якісного забезпечення водою всього села. У такому разі важливою є фінансова участь самих людей, а також залучення інвестицій місцевих сільгосппідприємств. Таким шляхом ми й намагатимемось вирішити питання забезпечення сіл водою. 


Серед проблем, які порушували мешканці під час зустрічі, були питання незадовільного стану доріг, перебоїв в роботі мобільного зв’язку, низький розміри оплати за оренду паїв агрофірмами.

Розповіли місцеві мешканці і про те, що село потребує впорядкування місцевого сміттєзвалища та порушили питання часткової відсутності вуличного освітлення по вулицях.



Їх зауваження взяв на замітку директор КП «Агенство розвитку Гощі» Леонтій Супрунець. 

На кінець зустрічі голова подякував всім активним мешканцям, хто вболіває за життя села та громади, пообіцяв сприяти вирішенню всіх питань, що були озвучені та закликав до співпраці.



Повідомляє Гощанська селищна рада

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації