середа, 18 серпня 2021 р.

У Корці обговорили важливі питання з керівниками підприємств та установ територіальної громади

17 серпня 2021 року, під головуванням Корецького міського голови Людмили Дмитрук відбулася нарада з керівниками підприємств, установ та організацій Корецької територіальної громади.

Основні питання, які розглядалися на нараді: проведення вакцинації населення в громаді, благоустрій території громади в рамках підготовки до відзначення державних свят – Дня Державного Прапора України, 30-ї річниці Незалежності України та Дня міста Корець, одноразове добровільне декларування активів.


Голова громади порушила питання вакцинації та наголосила на важливості щеплення, старту в Україні п’ятого етапу вакцинації, на якому щеплюватимуть від COVID-19 усіх охочих віком від 18 років, адже третя хвиля коронавірусу продемонструвала вдвічі більшу захворюваність та майже в 1,7 раза більшу летальність. Також новий штам «Дельта» має гірший перебіг, велику кількістю ускладнень.

Наталія Волківська, директор КНП «Корецький центр первинної медико-санітарної допомоги», повідомила про графік роботи мобільних бригад закладу з вакцинації та можливість вакцинуватися всім бажаючим, наголосила, які типи вакцин є в наявності. Вона наголосила на необхідності вакцинації та надала контактні дані для звернення в разі необхідності.


Керівникам підприємств, установ та організацій також було наголошено на необхідності проведення заходів з благоустрою біля приміщень установ та закріпленої за ними прилеглої території.

Головою громади було доведено до відома учасників наради план заходів до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності, звернено було увагу на те, щоб державні прапори майоріли на приміщеннях держустанов, а і на житлових будівлях працівників.

По завершенні наради, начальник Корецької державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Рівненській області Крупич Ірина Євгеніївна, розповіла, що громадяни України матимуть право подати одноразову добровільну декларацію із зазначенням активів, що їм належать, і з яких не були сплачені податки і збори до 1 січня 2021 року. При цьому у добровільній декларації не потрібно буде вказувати інформацію про джерела походження задекларованих активів.

За матеріалами Корецької міської ради


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації