понеділок, 23 серпня 2021 р.

Національна арт-подія відбудеться у День народження країни в Острозькій громаді

24 серпня, в 30-ту річницю незалежності молодь по всій Україні, від маленьких сіл до великих міст, об'єднається в команди у своїх громадах і через масштабний спільний малюнок покаже, чим пишається у незалежній Україні та виразить своє бачення напрямку, в якому потрібно діяти, щоб побудувати країну мрії, засновану на цінностях, важливих для молодих українок та українців. Ми покажемо онлайн роботи з усіх куточків країни і складемо велике цифрове полотно про бачення, цінності, і здобутки української молоді.


А після Дня незалежності Острозька  громада зможе позмагатися за те, щоб перетворити намальоване нами панно в мурал.


Юлія Ярмолка на своїй сторінці написала - «Ми уже пройшли навчальний тренінг та отримали арт-бокс (полотно, металевий каркас, акрилові фарби, пензлі, захисні маски та рукавиці) для проведення арт-події в нашій громаді. 

Також з нашою ініціативною групою обговорили концепцію ескізу, що буде втілюватись під час арт-події 24 серпня та того малюнку, що може бути перенесено на паркан однієї з вулиць нашого міста.

В акції приймуть участь 100 команд з всієї України, учасники акції створюватимуть на білому полотні спільний малюнок, метою якого є показати, чим пишається молодь у незалежній Україні та виразить своє бачення напрямку, в якому потрібно діяти, щоб побудувати країну мрій, засновану на цінностях, важливих для молодих українок та українців. 


Після Дня Незалежності всі полотна будуть виставлені на онлайн-голосування, за результатом якого програма "Мріємо та діємо" у співпраці з українськими митцями допоможе трьом громадам, полотна яких перемогли, відтворити їх у форматі справжніх муралів у їхніх населених пунктах.»

Уже уявляєш собі цю енергію, драйв і запал? Це буде щось неймовірно потужне.




Молодь inUA це:

Унікальний досвід організації оригінальної арт-події у своїй громаді

Можливість представити усій країні своє бачення, цінності, і те, чим пишаєшся

Нетворкінг та спілкування з молоддю, можливість розширити коло однодумців та знайти нових друзів

Нагоду познайомитися з баченням молоді з різних куточків країни і побачити спільне у розмаїтті думок та їх візуального вираження

Навички творити зміни через мистецтво та гуртувати людей у своєму місті чи селі

Шанс позмагатися за можливість створення справжнього муралу

Можливість організувати щось незвичайне та яскраве

Море натхнення та позитивних емоцій, а як інакше, коли створюєш такий крутий проєкт?

Молодь inUA втілюється в рамках програми "Мріємо та діємо". 

Програма "Мріємо та діємо" впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром "Розвиток корпоративної соціальної відповідальності" (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації