четвер, 5 серпня 2021 р.

Відбулася нарада на об’єкті будівництва дитсадка у Рівному

Публічно та відкрито представники ОДА, департаменту, міськради, Рівнеобленерго, Теплоенерго міськШЕУ, водоканалу та проектантів, обговорили темпи будівництва та всі проблемні питання, взяли до спільної роботи!

Додамо, що попередньо ці всі питання проговорювали на комісії щодо проблемних питань.


Від міста надійшло ряд пропозицій! Зокрема, Дмитро Котляров зробив акцент на благоустрої території, зупинки біля об'єкту, паркомісця, різносторонній прохід до садочка!

Наголосив щодо укомплектування ДНЗ, щоб об'єкт після будівництва якомога швидше відкрили та ввели в експлуатацію! 

Представники профільних служб обговорили питання корегування потужності, інженерних мереж та облаштування пожежного заїзду! 



В свою чергу, підрядник зауважив за встановлені чіткі терміни будівельних робіт та важливість прийняття швидких рішень щодо наявних питань, адже від цього залежать темпи будівництва! 

Відмітимо важливий момент - сьогодні відбулася зустріч з представниками проектної організації, які, заради спільних напрацювань, приїхали із Дніпра! 

Це все говорить про налаштованість сторін не лише до розмов та обговорень, а й до конструктивної співпраці - вже в робочій групі зі сторін, заради спільної мети!


Нас це, безумовно, тішить! Ми ж, як ініціативна група, маємо змогу, в межах своїх можливостей, паралельно пропрацювати заради швидкого завершення даного будівництва, маємо стратегічні плани.

Хоча затратно по часу та нервам, але варто зауважити, що процес будівництва цього об'єкту, його обговорення та вирішення ряду проблем, стане чудовим "кейсом" напрацювань для будівництва подальших міських обєктів!

Вже є чіткі бачення на яких моментах всім причетним потрібно зосереджуваватися, щоб громада, як платники податків, справедливо почула відкриті відповіді на всі запитання!

Написала представниця ініціативної групи Олена Бобровська на своїй сторінці у ФБ


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації