вівторок, 10 травня 2022 р.

Комунальних швейних майстерень в Привільненській громаді стало більше

Потужною допомогою у розвитку надання послуг сільських комунальних майстерень КП «Господар Привільненської громади стала реалізація спільного проекту Уряду Швеції та Програми розвитку ООН в Україні «Посилене партнерство для сталого розвитку» в рамках якого Привільненська громада отримала швейне обладнання: швейні машинки промислового типу BRUCE Q5 к-т, оверлоки BRUCE BRC X55-6-03/333 та прасувальні столи консольного типу з вакуумом та рукавом С200 Professional.


Така співпраця сприяє розширенню надання нових послуг для сільського населення, створенню нових робочих місць та підтримці внутрішньо-переміщених осіб, що мешкають на території громади (послуги з пошиття та ремонту одягу, постільної білизни тощо. Нова комунальна швейна майстерня вже відкрила свої двері для відвідувачів у селі Малі Сади. 




Щиро дякуємо за вкрай важливу підтримку для нашої громади та співпрацю, що приносить вагомі результати Уряду Швеції та проекту Партнерство для сталого розвитку / ПРООН та сподіваємось на подальшу співпрацю, особливо у такий складний час для України. Разом - ми сильні! Та сподіваємось на подальшу співпрацю, особливо у такий складний час для України. Разом - ми сильні!



Підготовлено за матеріалами Привільненської громади


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації