четвер, 26 травня 2022 р.

Корецька громада отримала чергову допомогу від польських партнерів

До Корецької громади було доставлено гуманітарний вантаж від міста-побратима Валч, Республіка Польща. Це вже третій по рахунку рейс від наших друзів. 


Вантаж прийнято у гуманітарному центрі по вулиці Старомонастирська 16а, а це: засоби особистої гігієни, продукти харчування (цукор, мука, молоко), каремати та взуття, ходулі, памперси, аптечки та інші речі першої необхідності. Також наші друзі подарували нам освітлювальну щоглу на дизельному генераторі.

Подальший розподіл допомоги відбуватиметься відповідно до потреб та звернень внутрішньо переміщених осіб та потребуючих мешканців громади. Частина вантажу буде відправлена нашим воїнам Збройних Сил України!




Висловлюємо слова найщирішої вдячності усім мешканцям міста Валч, меру міста пану Maciej Żebrowski, президенту Клубу з міжнародної співпраці пану Bogusław Olejnik. В українського народу є прислів’я «Гуртом і батька легше бити», а ми б доповнили наступним: що з таким друзями-поляками українцям не страшна московська чума. 




Щиро дякуємо, ваша підтримка дуже важлива для нас - зазначили у Корецькій міській раді.

За матеріалами Корецької міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації