середа, 25 травня 2022 р.

Друзі європейці продовжують підтримувати своїх партнерів на Рівненщині

Сьогодні до Великоомелянської громади прибув черговий гуманітарний вантаж від друзів з Польщі.  Завдяки благодійному фонду United Help Ukraine на громаду отримали транспортнй засіб Opel Vivaro.


Голова громади Алла Карпюк зазначила «Враховуючи, що наша громада працює на допомогу армії та цивільному населенню, яке постраждало внаслідок бойових дій, переданий Вами автомобіль є неоціненним вкладом у боротьбі з окупантами.  Велика подяка нашим волонтерам за допомогу та сприяння Павла Майса, та родину Іллюків. Дякуємо польському народу та благодійному фонду за руку допомоги. Для нас Ваша підтримка надзвичайно важлива! Разом до Перемоги! 

Кілька днів тому ми також отримали чергову допомогу від наших друзів асоціації італійського Карітасу в Альбаре муніципалітету селища Костермано, провінції м. Вероне. Отримали продукти харчування, медикаменти, які будуть скеровані для ВПО та цивільного населення окупованих територій.»


У той же час прямує  допомога у Смизьку громаду з польського міста Лодзь від Дім Фундація. На борту місцеві волонтери - Інна, Віта та Микола - українська родина, яку ми оточили турботою. Сміливі, енергійні діяти та нести допомогу. Тримаємо кулачки, щоб вони безпечно дісталися місця призначення.

Дякуємо всім, хто підтримав наш збір коштів. Особливі поклони Igo-Art , друзям Szkoła Podstawowa Nr 184 Im. Ludwika Waryńskiego W Łodzi, нашим волонтерам та чарівній пані, яка спонтанно постукала у наші двері. Чудово, що ми можемо розраховувати на вас, разом ми можемо більше.
Повідомляє Рівненське РВ АМУ
 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації