четвер, 12 травня 2022 р.

Медики Привільненської громади пройшли навчання з користування комплексом для телемедицини

У квітні 2022 року амбулаторії Привільненської громади увійшли до числа 30-ти медичних закладів Рівненської, Закарпатської, Івано-Франківської та Львівської областей, що отримали "Програмно-апаратний комплекс для телемедицини" у рамках проекту ПРООН "Посилення стійкості громади – фаза ІІ" при фінансовій підтримці посольства Великої Британії.


Для якісного подальшого використання даного обладнання керівники Іваннівської та Привільненської амбулаторій загальної практики сімейної медицини пройшли інструктаж-роз’яснення Віталія Пасічника, інженера підприємства-виробника, щодо функціональності та особливостей застосування апаратного комплексу.

Привільненська громада щиро дякує проекту ПРООН "Посилення стійкості громади – фаза ІІ" за підтримку ініціативи, котра сприяє підвищенню ефективності та доступності медичних послуг для вразливих груп населення.

Проект реалізується UNDP Ukraine / ПРООН в Україні у Рівненській, Закарпатській, Івано-Франківській та Львівській областях за фінансової підтримки Уряду Великої Британії через Посольство Великої Британії в Україні.

Підготовлено за матеріалами Привільненської громади


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації