пʼятниця, 6 травня 2022 р.

Громади Рівненщини отримали нові планшети на реалізацію соціальних ініціатив

Громади Рівненщини отримали нові можливості для впровадження власних ініціатив спрямованих на допомогу у роботі з вимушеними переселенцями. 

За підтримки уряду Великої Британії реалізується проєкт Програми розвитку ООН в Україні «Посилення стійкості громад в регіонах Укаїни - Фаза ІІ». Зокрема, громади реалізують наступні ініціативи.


Гощанська громада 

Завдяки участі в даному проекті, ми отримали в користування планшети Lenovo.

А вже днями, гаджети були корисними для наших юних відвідувачів - за їх допомогою працівники Гощанського центру позашкільної освіти провели майстер-клас з демонстрації цікавих голографічних ефектів та елементів робототехніки. Захід було проведено для місцевих дітей, а також гостей нашої громади. 

В подальшому планшети будуть використовуватися для організації подібних заходів та роботи з внутрішньо переміщеними особами. 


Березнівська громада

Благодійний Фонд "Мені не байдуже" також отримав планшети. Вже ближчим часом планшети будуть передані дітям, з соціально незахищених категорій, на період дистанційного навчання.

Наш Фонд активно допомагає дітям, які вже давно перебувають під нашою опікою, а з початку війни ще й опікується великою кількістю внутрішньо переміщених осіб.

Ми радіємо кожній підтриманій ініціативі, доброму слову і вірі в нашу організацію!

Віримо, що попереду ще багато проєктів і дякуємо нашим друзям. 


Привільненська громада

Педагоги громади отримали планшети для роботи з учнями із числа тимчасово-переміщених осіб.  

Гарним підсиленням у роботі педагогів Привільненської громади стануть отримані громадою планшети.  

Усі громади учасниці проекту дякують Уряду Великої Британї UNDP Ukraine / ПРООН в Україні, керівнику Програми ПРООН з розвитку регіонів Mustafa Sait-Ametov та координаторам Проекту у Рівненській області Ользі Кашевській за можливість втілити свої ідеї. 

Повідомляє Рівненське РВ АМУ 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації