понеділок, 16 травня 2022 р.

Представники Острозької міської громади подякували польським містам-побратимам: Берунь, Сандомир і Сандомирський повіт

Делегація з Острозької міської ради побувала з робочим візитом в містах-побратимах в Беруні, Сандомирі і Садомирському повіті. За запрошенням керівників міст до Польщі поїхали: перший заступник міського голови Михайло Кирийчук, начальник відділу зовнішніх зв'язків Людмила Козак та волонтер Юрій Зінчук.


Представники Острозької громади щиро подякували полякам за неодноразову надану допомогу та підтримку України. Під час зустрічей з керівниками Беруня, Сандомиру й Сандомирського повіту були обговорені шляхи подальшої співпраці та можливості закупки дронів, тепловізорів і різних медичних препаратів, які необхідні для українських бійців.

Нагадаємо, нещодавно Острозька громада отримала гуманітарну допомогу від міст-побратимів Острога - Сандомиру й Сандомиського повіту. Гуманітарний вантаж було поділено. 


Частину допомоги доставили для 30-ї окремої механізованої бригади ім. Князя Костянтина Острозького. Окрім допомоги з Польщі військові отримали від наших господинь спечену з любов'ю випічку, приготовану тушонку та неймовірно смачні коржики. Також бійцям відправили засоби гігієни.

Наші друзі з Польщі висловили щирі побажання швидкої перемоги Україні та миру на нашій землі. Вони готові й надалі допомагати українцям.


Рівненське РВ АМУ за матеріалами Острозької міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації