четвер, 5 травня 2022 р.

Рівне - отримає допомогу від Швейцарії

Рівне - отримає допомогу від Швейцарії в рамках роботи місії компанії Medair. Це організація, яка допомагає всім тим, країнам, де йдуть військові дії. 

В рамках зустрічі із заступницею директора компанії в Україні Ребеккою Райс - домовились про активну співпрацю, і розраховуємо на підтримку компанії не лише у плані продуктів харчування, одягу, ліків, а й підготовки та навчання населення до життя у воєнних реаліях. 


Фахівці компанії Medair займаються якісною підготовкою медичних працівників, перенавчанням людей, які шукають роботу, допомогають у реалізації інфраструктурних проектів, пристосовувати до нових потреб проживання. 

Наразі Рівне та область - перший регіон, що запускає в Україні фінансову допомогу для переселенців. Мова йде про виплату у розмірі 2200 гривень на одну особу (максимум для 3 осіб на родину) протягом 3 місяців. 

Також спільно з фахівцями Medair вже обстежено 12 гуртожитків і госпіталів, у трьох з них - проклали водопостачання, поставили проточні водонагрівачі. Ще для 8 гуртожитків закуплять необхідну побутову техніку. 




Координаторка Регіонального офісу в Рівненській області Олена Хмельник повідомила, що ведуться роботи по облаштуванню та забезпеченню медзакладів. Лікарів додатково забезпечують важливими медикаментами, обладнанням та не лише. А ще - команда місії  приділяє велику увагу інклюзивним групам населення. 

За матеріалами Рівненської міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації