четвер, 5 травня 2022 р.

Краса може врятувати життя!

Соціальний проєкт «Лінія життя» у Смизькій громаді, який спочатку передбачав навчання домедичної допомоги, але з початком війни змінив своє спрямування на виготовлення та комплектацію аптечок для українських захисників.

Спочатку аптечки шили волонтери з підручних матеріалів та власних палаток, але будь-які ресурси вичерпуються, а ми не маємо права зупинятися і хочемо продовжувати розпочату роботу за будь-яку ціну – розповідає ініціаторка проекту Вікторія Костюк.

А ціна дуже конкретна - вартість однієї аптечки становить 200-250 грн, адже сюди входить вартість тканини, фурнітури, робота наших невтомних швей, доставка матеріалів. 

Щоб викроїти і пошити одну аптечку потрібно в середньому 2 години, за 1 день людина може пошити 4 вироби протягом 8 годин. У квітні ми підписали договір з Прихорчук Софією і встигли відшити до Великодня 150 підсумків з одного рулона тканини, другий рулон вже в активній роботі. На кожну аптечку ми також витрачаємо 1,12 м липучки шириною 2,5см (вартість коливається від 12 до 15 грн за метр).


Медикаменти ми вкладаємо як з гуманітарних вантажів, так і купуємо необхідні за власні кошти і кошти благодійників.

Зараз нам потрібна допомога, щоб продовжити шити, бо це дозволить нам передавати аптечки з медикаментами військовим безкоштовно (що ми і робимо зараз для захисників із Смизької громади, які до нас звертаються).

У неділю ми будемо святкувати День матері тож спільно з Іриною Максимовою домовилися провести благодійний аукціон "Краса може врятувати життя!" Кожен може взяти участь в аукціоні і допомогти нам зібрати кошти на тканину для аптечок! Ірина запропонувала подарувати свій одноденний заробіток для доброї справи.

Для цього ми маємо 5 місць на манікюр до нашої майстрині Ірини у суботу, 7 травня, з 09.00 до 18.00. 

Ви можете подарувати своїй мамі, дружині або бабусі безкоштовний візит у манікюрний салон в смт Смига, але вартість послуги переказати на рахунок нашої ГО "Інтонація ЗМІН". 

Початкова ставка 200 грн - вартість однієї аптечки, але ви можете піднімати ставку, щоб допомогти назбирати більше коштів на тканину (вартість одного рулона 9 000 грн) або липучку.

Про використання коштів детально прозвітуємо, а від вас чекаємо пропозицій!

Давайте разом робити добрі справи заради перемоги та приємні сюрпризи для наших рідних!

Підготовлено за матеріалами ГО "Інтонація ЗМІН"


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації