пʼятниця, 10 червня 2022 р.

Делегація з Рівного взяла участь у Форумі регіонів Тримор'я

Днями у місті Люблін (Польща) відбувся Конгрес місцевого самоврядування та Форум регіонів Ініціативи трьох морів. До складу делегації Рівненської області увійшов заступник міського голови Рівного Ігор Кречкевич. 


Цьогоріч у межах Конгресу проходило кілька панельних дискусій, низка з яких присвячена саме Україні та ситуації, яка склалася у нашій державі у зв’язку з повномасштабною війною. Заступник міського голови Рівного відвідав заходи конгресу та економічного форуму, під час яких дискутували про розвиток регіонів, енергетичну безпеку та логістику.

Також Ігорю Кречкевичу вдалося зустрітися з представниками міської ради Любліна, з якими обговорили можливості підтримки локального економічного розвитку та домовились про обмін досвідом в ході подальших зустрічей.


“У сучасних умовах кожна ініціатива, яка стосується нашої країни, надзвичайно важлива. Тим паче, якщо мова йде про зустріч у такому форматі — представників держав, які активно підтримують Україну. Кожна така нагода — це перспективи для нашої країни. Тим паче, що сам захід відбувався під патронатом президента Польщі, який чи не найбільше і найактивніше відстоює інтереси України в Європі та навіть світі," - зазначив Ігор Кречкевич.

 

Довідково:

Ініціатива трьох морів – це міжнародна економічна та інфраструктурна ініціатива, що об'єднує 12 країн Європейського Союзу, розташованих поблизу Балтійського, Чорного й Адріатичного морів. Вона спрямована на створення регіонального діалогу з різних питань, що стосуються країн-членів.

За повідомленням Рівненської міської ради


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації