середа, 15 червня 2022 р.

У Корецькій громаді відновив роботу заклад для дошкільнят

У Корецькій міській громаді відновив роботу дошкільний структурний підрозділ ЗЗСО "Корецька гімназія". Відвідують заклад дітки, двоє батьків яких працюють. Садочок функціонує з дотриманням правил безпеки в умовах воєнного часу.


Безпека дітей – найголовніше завдання, що стоїть перед батьками та педагогами. Тому, особливу увагу ми приділяємо дотриманню техніки безпеки під час повітряних тривог. Щоб діти не боялися спускатися до сховища, педагоги закладу проводять інтерактивні екскурсії з ігровими елементами, щоб у разі тривоги малюки вже не боялися спускатися в сховище.

Велика увага приділяється розвитку активного способу життя. Спорт допомагає дитині не тільки стати здоровішою та зміцнити імунітет, але й набратись впевненості, вольових якостей, навчитись дисципліні та взаємодії з однолітками. Займаючись спортом, людина стає витриваліша, починає легше долати навантаження в буденному житті. Тому педагоги активно залучають малюків до всіляких активних занять, підвищуючи ще й зацікавленість та бажання відвідувати заклад.


Також левова частка приділяється і розвитку творчості у діток, креативного та художнього мислення. Тому друга неділя у дошкільному підрозділі розпочалась під яскравою назвою «Кольоровий тиждень».

«Кожного разу, побачивши в небі веселку, ми, як зачаровані, милуємося прекрасним творінням природи, вражаючим небесним явищем, яке приковує нашу увагу. З’являється місточок, який з’єднує землю з небом, це – чарівна веселка. Це не просто гарне видовище, а й велика радість. Вона змушує посміхатися, піднімає настрій. Кожен день тижня буде присвячений певному кольору та матиме свою тематику. Відповідний колір буде присутній в одязі, в елементах декору, у дитячих виробах та навчальних матеріалах»,– пояснюють педагоги садочка. Заняття, конкурси, виставки, змагання, які будуть проходити в рамках тижня, розвивають творчість дошкільнят, навчають їх бути спостережливими, кмітливими та креативними.

За матеріалами Корецької міської ради


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації