середа, 8 червня 2022 р.

Переселенці у Сарненській громаді отримають адресну допомогу

Підтримку на постійній основі матимуть переселенці у місцях компактного проживання у Сарненській громаді (у гуртожитках) від Благодійного фонду «Рокада» Рівне.  Організація реалізовує розподіл допомоги від ООН лише для переселенців, які проживають у місцях масового розміщення. Мову про те, чого потребують внутрішньо переселені особи, що зупинились у Сарненській громаді, вели міський голова Руслан Серпенінов та його заступник Іван Назарець під час зустрічі з представниками БФ «Рокада». 

Впродовж робочого візиту гості з БФ відвідали переселенців у гуртожитках ліцею «Лідер» та педагогічного коледжу, спілкувались про умови їх проживання. Представники фонду вивчили побутові запити, що стосуються матраців, ліжок, побутової техніки з метою поліпшення умов проживання людей й облаштування житла всім необхідним. 

Домовились, що наступного разу, під час візиту благодійники звернуть увагу на проблеми КЗ «Обласна психіатрична лікарня», де також розмістили внутрішньо переміщених осіб. 

Окрім сприяння у покращенні умов проживання ВПО, працівники фонду налагодили комунікацію з переселенцями щодо надання психологічної та юридичної підтримки.

За матеріалами Сарненської міської ради


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації