четвер, 9 червня 2022 р.

Інноваційні методи навчання тепер доступні у сільських школах Привільненської громади

Багатофункціональна сенсорна Smart панель «Energy star» віднині допомагає у навчанні та вихованні підлітків Іваннівського старостинського округу Привільненської громади.


Педагоги Іваннівської гімназії провели надважливий виховний захід на тему безпеки підлітків в умовах воєнного стану, безпеки вдома, на вулиці та мережі Інтернет. А унікальністю заходу стало його проведення за допомогою Багатофункціональної сенсорної Smart панель «Energy star», завдяки чому година пролетіла в захоплюючих завданнях зі складання пазлів, формування логічних рядів, планування літнього дозвілля за допомогою планшетів і Smart панелі. 



Привільненська громада безмежно дякує за можливість співпраці Проекту «Посилення стійкості громад» (фаза II), що реалізується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки уряду Великої Британії, наданої через Посольство Великої Британії в Україні!

Нехай залишені сьогодні дитячі побажання миру, радості, щастя обов’язково збудуться найближчим часом!!!

За матеріалами Привільненської громади


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації