понеділок, 20 червня 2022 р.

Громади Рівненщини продовжують волонтерські ініціативи задля підтримки ЗСУ

 Рівне

У Рівному бід час благодійного ярмарку, який організували місцеві волонтери за підтримки бізнесу, міської та обласної влад – рівняни зібрали 160 000 грн. Упродовж дня, вирували неймовірні емоції, адже кожний із присутніх, розумів, з якою метою проходить це дійство! Організатори подякували  усім, хто долучився своїми виробами, смаколиками та кожному учаснику ярмарку! 

Всі зібрані кошти будуть спрямовані для наших Героїв, які боряться з окупантами! А саме на антидронову рушницю, аби нищити наших ворогів! 




Велика Омеляна

Знову наші волонтери відправилися з автомобілем та допомогою для захисників. 

Це стало можливо завдяки невтомній роботі всіх наших волонтерів і людям, які підтримують Україну. До придбання автомобіля нашим військовим приєдналися мешканці Грушвицького старостинського округу та передані кошти виручені на благодійному футбольному турнірі. 


Передали для наших воїнів виготовлені в закладах освіти нашої громади і тушонки з проханням: «ПОВЕРНИСЬ ЖИВИМ»!

Громада дякує всім хто долучився! Наша допомога продовжуватиметься доки в ній є потреба. Наближаємо перемогу разом!






Гоща

Об’єднуємо зусилля заради збільшення потужностей!

Гощанська селищна рада продовжує співпрацю з Барською міською радою.

Так нещодавно Гощанська територіальна громада відправила чергову допомогу Барській громаді у вигляді продуктових наборів, які будуть розподілені між родинами внутрішньо переміщених осіб.


Спільно - налагодили виробництво домашньої тушонки. Так, наш ПрАТ «Гощанський завод продтоварів» готує тушонку для Збройних Сил України, м’ясо на яку надає Барська громада. Днями ми отримали 1800 кг замороженої курятини. 

Дякуємо Барській міській раді за надану продукцію, колективу та директорці ПрАТ «Гощанський завод продтоварів» Любові Гончар за організацію допомоги!


 У неділю у Гощі також  відбувся  благодійний ярмарок з назвою «Жити_Малювати_Перемагати».  Усі зібрані кошти будуть передані на потреби ЗСУ. 

Підготовлено за матеріалами громад та волонтерів

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації