вівторок, 14 червня 2022 р.

Діти з сімей загиблих Захисників відпочили в Карпатах

Діти, які назавжди втратили тата чи брата потребують особливої соціальної уваги. Саме до таких справ активно долучаються релігійні конфесії та громадські організації.

Завдяки Церкві Святої Трійці міста Рівне діти з сімей загиблих Захисників з Рівненського району з 08 по 12 червня відпочили у Карпатах. В цій групі були 42 дитини з Рівненської, Березнівської, Костопільської, Гощанської, Острозької та інших громад області вирушили на відпочинок в Івано-Франківську область. 


Проїзд, проживання, харчування та активний і змістовний відпочинок у високогірній Верховині – все це абсолютно безкоштовно забезпечено організаторами.

Юні мандрівники отримали колосальне задоволення від свіжого повітря, мальовничих гірський пейзажів, прогулянок  полонинами, вечірніх посиденьок біля вогнища, оздоровичих спа-процедур та адреналінового рафтингу гірськими річками. Але головним було спілкування дітей та нові приємні дружні знайомства.


Щиро дякуємо релігійній громаді Церкви Святої Трійці міста Рівне за подароване дітям свято. Особлива вдячність координаторам Ользі, Роману  та Павлу за людяність та активну життєву позицію.

Все буде Україна!



За матеріалами Березнівської міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації