четвер, 23 червня 2022 р.

Корецька та Гощанська громада обмінялись досвідом щодо діяльності ПМСД

Відбулась зустріч з обміну досвідом роботи КНП «Гощанський Центр ПМСД». Керівники Корецької міської ради, а саме: голова міської ради Людмила Дмитрук, та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Юрій Добровольський відвідали сусідню Гощанську громаду та КНП «ГОЩАНСЬКИЙ ЦПМСД» для обміну досвідом. 

Поспілкувались з директором центру, Тетяною Поліщук, зокрема, розглянули питання штатного розпису,  оглянули лабораторію,  де проводять гемолітичні та сечові аналізи.

Також Тетяна Віталіївна поділилась досвідом із залучення спонсорського фінансування закладу та шляхи його пошуку. Розповіла про стан підготовки до осінньо-зимового періоду та методи вирішення поточних проблем, з якими стикаються ФАПИ і амбулаторії щодня.

Корецька та Гощанська громади мають стійкі дружні стосунки, регулярно обмінюються досвідом з різних питань та завжди готові підставити дружнє плече підтримки.

Корецька громада дякує за співпрацю та отримані знання із управління центром Гощанській селищній раді.

Підготовлено за матеріалами Корецької міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації