пʼятниця, 3 червня 2022 р.

Гоща вдосконалює свою роботу - радники голови громади нададуть експертні поради

Аналітичний погляд та експертна оцінка роботи Гощанської селищної ради не менш важлива, ніж безпосереднє виконання обов’язків працівниками органу місцевого самоврядування. Такої позиції дотримується Гощанський селищний голова Микола Панчук.

Він провів зустріч з офіційно призначеними радниками селищного голови - Анною Вітрук, Анатолієм Цідилком та Сергієм Пастушком. Під час зустрічі Микола Панчук озвучив ряд питань, що, на його думку, потребують зовнішньої оцінки представників громадськості.

Поміж ними - аналіз недоліків управління безпосередньо в селищній раді, її структурних підрозділах, а також в комунальних закладах, галузях освіти, культури, медицини й місцевій поліції. Оціночного судження радників також потребують стратегічні питання розвитку територіальної громади, необхідність запровадження креативних інновацій в площині якісного надання послуг, визначення пріоритетності у вирішенні проблем мешканців громади.

Актуальними залишаються питання про обрання керівника галузі культури, аналіз кадрового потенціалу селищної ради, рівня довіри людей до місцевої влади, а також негативної практики поширення різного роду фейків про діяльність селищної ради в соцмережах, які не відповідають дійсності.

Аналіз порушених питань буде обговорено під час чергової зустрічі Миколи Панчука з радниками, яка відбудеться уже наступного тижня.

Підготовлено за матеріалами Гощанської селищної ради


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації