четвер, 28 вересня 2023 р.

У Рівному відбувся семінар-навчання з питань формування бюджету на 2024 рік та забезпечення виконання місцевих бюджетів в поточному році

Формування бюджету на 2024 рік – головна тема семінару-практикуму, який відбувся у Рівному. Участь у обговоренні взяли - керівники фінансових управлінь і відділів територіальних громад Рівненщини,  фінансисти районних адміністрацій, головні розпорядники коштів обласного бюджету. Усього на захід зібралося понад 80 учасників, у тому числі  працівники  департаменту фінансів Рівненської ОВА, а також консультантка з бюджетних питань Рівненського РВ АМУ Людмила Кушнер.

Учасників семінару привітали Ігор ЯСЕНЮК - голова постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків Рівненської обласної ради,  Лідія БІЛЯК - директор департаменту фінансів Рівненської обласної державної адміністрації.

Під час роботи фахівці детально роз’яснили наступні теми: 

Особливості формування проєктів місцевих бюджетів на 2024 рік - Світлана МІЦУК - заступник директора - начальник бюджетного управління департаменту фінансів Рівненської обласної державної адміністрації. 

Доходи місцевих бюджетів - основа фінансової бази органів місцевого самоврядування. Вікторія ВАСЮК - заступник начальника управління доходів та фінансів галузей виробничої сфери. 

Формування проєктів місцевих бюджетів на 2024 рік за видатками на соціально-культурну сферу та соціальний захист населення.

Збільшення дохідної частини бюджету за допомогою IT-рішень для контролю за податками. Кращі практики місцевого самоврядування - Сергій ГАРБАР - директор Центру інформаційних та аналітичних технологій.

Проблемні питання, що виникають в бюджетному процесі 2023- 2024 років - Людмила Кушнер, консультантка з бюджетних питань Рівненського РВ АМУ. 

Повідомляє Рівненське РВ АМУ


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації